Kloakservice i Silkeborg, Kjellerup og Bjerringbro

Aut. kloakmester udfører professionelt og grundigt kloakarbejde

Volder din kloak problemer?

Hvis dine kloakinstallationer er skadet eller utilstrækkelige, kan du opleve problemer som stoppet afløb, rotter og lugtgener.

Hos Sejling Smedje i Silkeborg har vi som autoriseret kloakmester kompetencerne til at udføre kloakservice og kloakrenovering. 

Kontakt os på 86 85 50 65 for autoriseret kloakservice i Silkeborg, Kjellerup & omegn.

Sejling Smedje udfører alt inden for kloakarbejde eksempelvis:

  • Fast serviceaftale
  • Rottesikring
  • Nyanlæg
  • Opgravning af sprængte vandledninger
  • Kloakering
  • Tilslutning af hus

Vi udbedrer skader og fremtidssikrer dine afløb

Det er vigtigt at være opmærksom kloakkens tilstand, da skader kan blive værre over tid. Der kan således komme yderligere skader, hvis kloakken ikke er tilstrækkelig. Med kloakservice sikrer du, at din kloak holder i mange år frem.

Vi udfører renovering, reparation og eftersyn af dine kloakinstallationer, så du undgår problemer som fugtskader, oversvømning, lugtproblemer m.m.

Det er en god investering at sikre din kloaks tilstand med rettidig kloakservice, da du selv som grundejer skal stå for reparation af dine kloakinstalationer.

Kloakmester med stor ekspertise

Med mere end 60 års erfaring har vi ekspertisen til at udføre alle typer kloakarbejde i høj kvalitet. Som autoriseret kloakmester kan vi udføre alt i kloakservice og renovering. 

Vi rykker ud og afhælper kloakproblemer for erhverv og private i Silkeborg, Kjellerup og omegn med fokus på god service. Vi kan hjælpe dig uanset om du står med et stoppet afløb, rotteskader eller skal have gravet en ny kloak. 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på alle typer af VVS-installation og kloakarbejde. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.