Din lokale smed i Silkeborg

Smedearbejde med fokus på kvalitet og fleksibilitet

Skal du bruge en smed?

Sejling Smedje er en erfaren virksomhed inden for smedefaget. Vi udfører diverse små og store opgaver på bestilling. 

Virksomheden startede tilbage i 1957 som smedje og maskinforretning, men udvidede senere til andre fagområder, der med tiden har taget over som kerneforretning. 

Vi vedbliver dog med at være en af områdets mest erfarne og kvalitetsbevidste smedevirksomheder.

Tværfaglighed og fleksibilitet

Vores kompetencer som smed kommer primært i spil i forbindelse med vores andre spidskompetancer, kloakarbejde og VVS-installation. Eksempelvis i forbindelse med rør er smedearbejdet en kompetence, der giver os en fordel i forhold til mange konkurrenter.

Stort fokus på dialog og service

Vi lægger vægt på at give en grundig rådgivning om materialer og design, så du får et produkt, der passer til omgivelserne og holder i mange år.

Sejling Smedje er omfattet af TEKNIQs garantiordning. Det er din garanti for, at fejl altid bliver rettet, og at vores arbejde lever op til de højeste standarder.

Kontakt os på 86 85 50 65 for en samtale om dine ønsker og ideér.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på alle typer af VVS-installation og kloakarbejde. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.