Varmesystemer

Autoriseret installation og vedligehold af varmeanlæg

Bruger du unødigt mange penge på varmen?

Et effektivt varmesystem gavner både trivsel og pengepung.

Hvis varmesystemet ikke fungerer optimalt, tager det længere tid, før dit hjem er opvarmet. Det kan du både mærke på temperaturen og aflæse på varmeregningen – et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift.

Vi tilbyder en grundig gennemgang af dit varmesystem, så det fungerer optimalt. Vi tilbyder løbende service, professionel varmestyring og levering og opsætning af nye varmeinstallationer.

Lavenergi cirkulationspumper

Hvis du har en gammel cirkulationspumpe, kan der være mange penge at spare ved at skifte til en A-mærket lavenergi cirkultaionspumpe. Vi fører og installerer pumper af mærkerne Grundfos, Smedegaard og Wilo.

Varmepumper

Hvis du har overvejet varmepumpe som varmesystem i din bolig, kan Sejling Smedje rådgive og installere det rette system til dine behov. Vi forhandler og installerer således luft/luft-, luft/vand- og jordvarmepumper fra følgende producenter: Viessmann, Vølund, Vaillant og Bosch.

Træpille-stoker

Ved at skifte til et stokerfyr med træpiller får du et miljøvenligt og effektivt alternativ til eksempelvis oliefyr. Vi fører, installerer og servicerer træpille stokere fra Vølund, PelburnBaxi og Reka.

Installation og vedligehold af professionel tekniker

Det er vigtigt, at installation og vedligehold af varmeanlæg bliver udført korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Med os som partner har du en garanti for, at arbejdet altid er i orden.

Kontakt os på 86 85 50 65 for råd, vejledning og favorable tilbud på varmesystemer.


Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på alle typer af VVS-installation og kloakarbejde. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.